Constance EricaShap VerlaPier Uruguay Paita Hilton ColleenCl

Lampard sanoi: ‘Hänellä on valtava laatu. Hän ei voinut pelata Unitedia vastaan ​​loukkaantumisensa vuoksi. Pulisic on viettänyt kaudensa kahdeksaan maaliin ja on jättänyt vahvan vaikutelman manageriaan.
Amerikkalainen tuli irti penkiltä toisella puoliskolla ja käänsi pelin päähänsä, Argentiina Paita avustamalla ja tekemällä pisteitä 4-3-tasolle. Chelsean johtaja Frank Lampard on kerännyt kiitosta Christian Pulisicille keskiviikon tappion jälkeen Liverpoolille 5-3.
Neljä pelaajaa, jotka kaikki voivat olla poissa Stamford Bridgestä kauden lopussa, ovat Marcos Alonso, Emerson Palmieri, Ross Barkley ja Michy Batshuayi – jotka PSG Paita Omalla Nimellä voisivat tuottaa yli 100 miljoonaa puntaa. .
Samaan aikaan Chelsea on yksi neljästä joukkueesta, jotka ovat saaneet tarjouksia Gabrielista, kun Lille haluaa tuottaa voittoa 22-vuotiaasta. Sancho on myös Manchester Unitedin etsimä, joten Englannin kansainvälisen odotetaan maksavan vähintään 120 miljoonaa puntaa.
Dortmundin Borussia-laitahyökkääjä Jadon Sancho ja Lillen puolustaja Gabriel Magalhaes ovat blues-toivelistan kärjessä, mutta he eivät ole halpoja. Football.londonin mukaan Lampard toivoo virkistävän joukkoaan useilla uusilla allekirjoituksilla kesän siirtoikkunassa. .
Lampard selitti: ‘Hänet oli Kolumbia Paita jätettävä pois. Hänellä oli epämukava harjoittelu tällä viikolla ja eilen. Meiltä puuttui kolme laitahyökkääjäämme, jotka ovat loukkaantuneet. Chelsean pomo Frank Lampard myöntää, ettei hän halunnut vaarantaa Christian Pulisicia eilisen tappiosta Evertonissa..

ErvinQvcf nouveau maillot losc LillianMu

AndreHqk united drakt 2021 DanaNqkkq

DesmondWe Fodboldtrøjer Til Børn FinnTheod

Recommended Posts

Leave a Comment