BrittneyS LeslieQze KariKempq Kopen Portugal Shirt Brook GiaTherri

Aarons wordt ook gezocht door mensen als Roma, terwijl Aurier ook interesse heeft van andere clubs in Goedkope Inter Milan Shirt Europa. De aanvallende middenvelder Hakan Calhanoglu van AC Milan was opgetogen over zijn vorm voor de herstart van de Serie A.
De voormalige ster van Bayer Leverkusen werd in juli verkozen tot MVP van juli in Milaan, maar prees zijn teamgenoten omdat ze hem hielpen om op zijn best te presteren: ‘Het is de verdienste van iedereen.’
AC Milan-middenvelder Hakan Calhanoglu prees de invloed van coach Stefano Pioli na hun 5-1 pak slaag tegen Bologna. Maar Calhanoglu zegt: ‘Pioli laat me spelen zoals ik wil, hij praat ook tegen me buiten het veld en heeft me veel geholpen. .
Gazzetta dello Sport zegt dat er geen nieuwe Kopen AC Milan Shirt contracten zullen worden aangeboden voor meer dan € 1,5-2 miljoen – of dat nu voor huidige spelers is of voor potentiële nieuwkomers. Als zodanig zijn de futures van Zlatan Ibrahimovic, Gigio Donnarumma, Alessio Romagnoli en Hakan Calhanoglu allemaal twijfelachtig, omdat hun huidige contracten uit de nieuwe limiet vallen en onderhandelingen over nieuwe voorwaarden moeten plaatsvinden.
Vooral Donnarumma twijfelt nu ernstig, want hij besprak al nieuwe voorwaarden met de club te midden van belangstelling van Juventus en PSG. De Servische spits is naar voren gekomen als een zomerdoel voor Milaan, hoewel de vraagprijs van Real naar verwachting buiten hun bereik zal vallen. .
Mundo Deportivo zegt dat Real bereid zou zijn om Jovic deze zomer te verkopen, hoewel hij aandringt op een terugkoopclausule. De Spaanse giganten willen ook Goedkope AC Milan Shirt € 60 miljoen voor de jongere..

MFVKeira Köp Chelsea tröja JulianeMu

DeliaHest maglie calcio 2021 SuzanneBo

EldonPsd Maglie Calcio A Poco Prezzo DeneenOtr

Recommended Posts

Leave a Comment