TawannaGo CallieCou ThereseKe billige fotballdrakter barn Bobbie CoreyKues

Under press er Ole Gunnar Solskjærs fremtid i Manchester United usikker. Men Daily Mail rapporterer at United vil støtte manager til tross for Champions League-avslutningen og tilgjengeligheten av Mauricio Pochettino. I mellomtiden sier Sky Sports at United er interessert i Atlético Madrid til høyre. -back Kieran Trippier.
– Real Madrid klarte å nå 16-delsfinalen for å lette Tyskland Drakt presset på hovedtrener Zidane. Imidlertid rapporterer Diario Gol Zidane har gjort det klart for Madrids president Florentino Pérez at han sannsynligvis vil dra på slutten av sesongen, uavhengig av hva som skjer. . Rapporten sier at Zidane ble lovet AC Milan Hjemmedrakt signeringene av Pogba, Liverpool-stjernen Sadio Mané og Rennes-midtbanespilleren Eduardo Camavinga.
Pogba kom fra benken da United ble slått ut av Champions League med et 3-2-tap mot RB Leipzig tirsdag. Det kommer etter at ESPN rapporterte at Premier League-gigantene tvilte på om Juventus eller Real Madrid – klubbene den franske internasjonale har vært sterkest knyttet til – hadde råd til 27-åringen.
Manchester United ønsker å selge Pogba i januar etter Raiolas siste utbrudd, ifølge The Sun. Pogbas fremtid har igjen blitt et snakkepunkt for United etter at hans agent, Mino Raiola, sa at midtbanespilleren ville dra. . Og Premier League-gigantene kan være klare til å få det til.
Paul Pogba kan angivelig forlate Manchester United allerede neste måned, mens Zinedine Zidane sies å se på en Real Madrid-utgang. Han ble også den første spilleren i European Cup / Champions League-historien som scoret 20 mål eller mer for mer enn Billige PSG Drakt en klubb i konkurransen etter at han også klarte det for Barcelona..

LenaEngle Argentina tröja RaleighDe

TaylorSip Tanie Koszulki Piłkarskie CherieLus

RYJErnest fotballdrakter VenettaSo

Recent Posts

Leave a Comment