MathiasMu BerndMccu MaximoMcc Nueva Camiseta Werder Bremen Meri GlennaDye

Så han kommer att göra tillräckligt. Precis nog. Men han kommer inte Nueva Camiseta Dinamarca att gå ut ur hans sätt att tvinga Arteta till en ny tanke. Med andra ord är Ozil inte en som ska böjas eller kompromissa. Han kommer inte att försöka utveckla olika hot i sin rustning som Ryan Giggs gjorde under sina senare år i Manchester United. Han kommer inte att ompröva sin inställning – och arbeta av bollen – som Peter Beardsley gjorde när han gick in i veteranstadiet i Newcastle. Varför? Tja, som Mertesacker säger, vill han helt enkelt inte. Giggs och Beardsley, som många otaliga andra på Ozil-nivå, sökte sätt att återuppfinna sig själva och sitt spel av en anledning: att hålla sig involverade. . De ville stanna kvar hos sina respektive klubbar. De ville bli värderade medlemmar i sina respektive lag. Men i Compra Nueva Nueva Camiseta Francia A Precios Increíbles, Ozils fall är det klart att han inte vill ha det. Åtminstone vill han inte det såvida det inte är på hans villkor.
Och när han talade till den tyskspråkiga ‘Kick and Rush’ -podcasten gav Arsenals akademidirektör oss det direkt. Ozil har växit upp fotboll. Han har större prioriteringar i sitt liv. Och som sådan har motivationsnivåerna att övertyga Arteta på träningsplanen har bleknat. .
En som antyder så mycket är Ozils tidigare lagkamrat Per Mertesacker. Nu ansvarar han för klubbens akademi, Mertesacker spelade med Ozil i Arsenal, Nueva Camiseta Eintracht Frankfurt Werder Bremen och med Tyskland. Klubbpolitik åt sidan. Och med pressen från högt över Ozil ‘£ 350.000 per vecka löner, om det finns en man i klubben för att göra en ärlig värdering av Ozils situation skulle det vara Mertesacker. Med tanke på ett förhållande som sträcker sig 12 år tillbaka, skulle du förvänta dig att hans bedömning av dagens Ozil skulle vara nykter och återhållsam..

RuthieSim maglie calcio poco prezzo ANEFelici

EdnacmTc Maglietta ac milan BrodieGip

MikkiQuea fotbollströjor DanielaDe

Recommended Posts

Leave a Comment