ShayGilli AnneHolma RandolphM Tottenham Hotspur Paita Celeste HannaHasa

Sol Campbell ei ole enää Southend Unitedin manageri klubin ja pelaajan keskinäisen sopimuksen jälkeen. Nimitettyään merirosvojia johtamaan lokakuussa Campbell ei kyennyt pelastamaan heitä pudotuksesta liiga kahteen.
Campbell sanoi: ‘Olen todella nauttinut ajastani Southendissa, ja vaikka se oli vaikea aika pudotusta vastaan, Norja Paita Omalla Nimellä nautin silti kokemuksesta. Arsenalin legenda Martin Keown on huolestunut johtaja Mikel Artetan päätöksenteosta.
Kun he ovat Eurooppa-liigan pudotuksissa, he ovat poissa Carabao Cupista ja löytävät itsensä Valioliigan taulukon alaosasta. Tottenham Hotspur Paita . Keown kertoi talkSPORT: lle: ‘Se muuttui kriisiksi ja johtaja on liittynyt mukaan todella epätavallisilla päätöksillä.
Arsenalin johtaja Mikel Arteta on vakuuttunut Bernd Leno on parempi maalivahti kuin Aston Villan Emi Martinez. Arteta uskoo, että hänen päätöksensä myydä Martinez Aston Villalle ja palauttaa Leno 1. sijalle on perusteltu, kun maalivahtiparit kohtaavat ensimmäisen kerran sunnuntaina. .
Artetalle selitettiin, miksi hän lopulta tuki saksalaista vartijaa, katuiko hän katuuko puhelua. Hän sanoi: ‘Ei, kun istuimme alas ja uskoimme, että se oli oikein – hän oli silti erittäin halukas hankkimaan ykköspaidan ja pelaamaan säännöllisesti – mielestäni Juventus Paita Omalla Nimellä meidän oli annettava hänelle valinta päättää mistä hän halusi pelata..

JeanneSsm voetbalshirts NoladvIbo

DaisyHibn real madrid drakt DorcasBlo

BradKempe Belgia Drakt JoannaHou

Recommended Posts

Leave a Comment