VGDKrista Daniellai Rosemarie Tottenham Hotspur Paita Yolanda FredricCo

West Hamin pomo David Moyes myöntää siirtäneensä Brightonin hyökkääjän Danny Welbeckin allekirjoituksen. Moyes sanoi: ‘Luulen, että puolustuksellisesti meillä on ollut pulaa numeroista ja haluamastani kilpailusta, mikä on ollut ongelma. Jos saamme loukkaantumisen tai keskeytyksen, olemme todella lyhyitä.
Heidän puolustava puutteensa paljastivat Callum Wilsonin ja Jeff Hendrickin toisen Turkki Jalkapallo Paidat Omalla Nimellä puoliskon maalit. Hammers, joka on tehnyt tarjouksia Burnleyn James Tarkowskille, aloitti kauden pettymyksellä 2: 0 Newcastlen kotitappiossa. .
Batshuayi, 26, on pyrkinyt pitämään tavallista ensimmäistä sijaa Länsi-Lontoossa sen jälkeen, Ukraina Paita Omalla Nimellä kun hän oli siirtänyt Marseillesta 33 miljoonaa puntaa neljä vuotta sitten. Lampard on valmis purkamaan useita pelaajia, kun hän haluaa tehdä muutoksia peliryhmäänsä.
Belgian kansainvälisen pelaajan on tarkoitus lähteä Stamford Bridgestä tänä kesänä Frank Lampardin kanssa sopimaan RB Leipzigin hit-miehen Timo Wernerin kanssa. Daily Express kertoo, että West Ham on noussut ensimmäisiksi juoksijoiksi taistelussa Batshuayin purkamiseksi, joka on nyt ylijäämäinen Chelsean vaatimuksista. .
Voitettuaan vain yhden liigapelin koko kauden he ovat tervetulleita Leedsiin tänä iltana tietäen, että heidän on aloitettava voitot otteluissa nopeasti, jos heillä on realistinen mahdollisuus selviytyä.
West Bromin johtaja Sam Allardyce odottaa tänään taktista taistelua Leeds Unitedin johtajan Marcelo Bielsan kanssa. Kun Hornets palaa edessä, he soittavat Aston Villa Paita Omalla Nimellä mielellään Welbeckin palveluihin heti, kun hän on 100-prosenttisesti kunnossa..

KandisMar chelsea drakt TeraLittl

Jeremycfe Billige Fodboldtrøjer JosieXwa

EzrahmTmw Juventus tröja STQDemetr

Recent Posts

Leave a Comment